FAMILIEOPSTELLINGEN

Durna Hypnotherapie Heemskerk biedt de therapie 'familieopstellingen' aan. Lees verder voor meer informatie.

 • Wat is een familieopstelling?
 • Wanneer kan een familieopstelling helpen?
 • Hoe gaat Durna Hypnotherapie Heemskerk te werk?
 • Van familieopstellingen Amsterdam tot aan familieopstellingen Utrecht?
 • Zijn familieopstellingen gevaarlijk? Nee.
 • Hoelang duurt de therapie 'familieopstellingen'?
 • Wat is een familieopstelling?

  Een familieopstelling is een heel krachtige vorm van therapie waarmee je vastgeroeste patronen in jezelf en in je familie kunt doorbreken.

  Iedereen maakt deel uit van een familiesysteem. Als individu ben je door het systeem gevormd en heb je daarbinnen je eigen rol. Dat heeft invloed op hoe je in het leven staat en hoe je in contacten met anderen bent.

  Een familieopstelling kan op een ontroerende en vaak wonderlijke manier inzicht geven in de onbewuste patronen die jouw problemen veroorzaken. Vaak zijn die patronen doorgegeven van generatie op generatie. Een familieopstelling verbindt je met jouw familiesysteem, jouw voorouders en hun lot, waardoor je zelf verandering kunt brengen in wat vast zit, in wat zich steeds maar herhaalt in je leven.

  Wanneer kan een familieopstelling helpen?

  Loop je steeds tegen dezelfde dingen aan in het leven en heb je het gevoel dat iets in je familiegeschiedenis daar de oorzaak van is? Dan kan een familieopstelling inzicht geven. De problemen hoeven zich niet perse in de familiesfeer voor te doen.

  Je kunt ook tegen problemen aanlopen op het werk of in vriendschappen. Het is wel belangrijk dat je bereid bent om de confrontatie met jezelf en je verleden aan te gaan.

  Hoe gaat Durna Hypnotherapie in Heemskerk te werk

  Als je een familieopstelling doet, hoeven daar geen andere familieleden bij aanwezig te zijn. Ik werk met representanten die de rol aan kunnen nemen van familieleden, maar ook van jou. Ik plaats jou en de representanten in een ruimte op basis van een thema dat jij aangeeft. Hierdoor komt er informatie vrij die te maken heeft met het thema.

  Vervolgens worden representanten verschoven om voor iedereen een ‘gezonde’ plek te vinden, en dan met name voor degene die jou representeert. Dit proces kan zeer helend zijn. Oude patronen worden losgelaten en nieuwe, gezonde beelden geïntegreerd.
  Vaak komen inzichten tijdens of vlak na een opstelling, maar het kan soms ook even duren voor wat tijdens de opstelling is gebeurd op z’n plek valt.


  Wij werken door heel Nederland

  Van familieopstellingen Amsterdam tot aan in Utrecht: Durna Hypnotherapie in Heemskerk staat voor je klaar! Ook geven wij familie of organisatie opstellingen op locatie.

  Bij ons kun je aan het werk met problemen en vragen waar je niet zo goed raad mee weet. Hoe kan je bijvoorbeeld gelukkig worden? Of hoe kan ik met mijn angsten omgaan? Wij kunnen je daarbij helpen.

  Bij ons is altijd ruimte om te werken aan eigen vraagstelling, maar ook om bijvoorbeeld te ervaren hoe familieopstellingen precies werken.

  Zijn familieopstellingen gevaarlijk?

  Nee, familieopstellingen zijn niet gevaarlijk. Familieopstellingen zijn wetenschappelijk onderbouwd en het systeem is gemaakt om je te helpen voelen wat er echt aan de hand is in je leven.

  Het is een therapie om onzichtbare, hinderlijke gewoontes naar de oppervlakte te brengen. Ze helpen je om te ervaren en te voelen wat er daadwerkelijk met je aan de hand is.

  Hoelang duurt de therapie 'familieopstellingen'?

  De familieopstelling die Durna Hypnotherapie Heemskerk geeft is een individuele familieopstelling. Deze is eenmalig en duurt ongeveer negentig minuten. De kosten hiervoor zijn € 150 euro.

  Let op: deze therapie wordt niet vergoed