Referenties

Wat ben ik blij dat ik bij Alev terecht ben gekomen. Wat een mooi lief en zacht mens. Heeft me geleerd vertrouwen gegeven in mezelf en mijn gedachten rust te geven. Ik voel me blij en heb rust gevonden in mijn gedachten. Je. Voelt je meteen op je gemak bij haar en kan open zijn in wat je graag wilt. Ben er vol ingegaan en stond open voor alles. En kan maar weer één ding zeggen...ik ben BLIJ?.
– Peeebee
Ik heb Alev leren kennen als een hartelijk, open en empatisch mens. Eerlijk en recht door zee, wat zeldzaam is tegenwoordig. De hypnotherapie die ik bij je gevolgd heb was zeer intensief maar zo mooi dat ik dit aan iedereen wil aanbevelen. Je begeleiding is zo professioneel en vol medeleven, zodat je het gevoel hebt een steun te hebben voor iets wat je zelf moet doen. Ze voelt intuïtief aan wat goed voor je is en wat niet maar laat de keuze altijd bij jou. Dank je, Alev.
– Anoniem
Toen ik de eerste keer bij Alev in therapie kwam, 1,5 jaar geleden, zat ik in een zware depressie. Voor die tijd was ik ook een paar keer geweest, maar niet regelmatig. In die depressie heeft zij mij erg gesteund en was zij een luisterend oor. Daarnaast hielp zij mij met ontspannen en loslaten van moeilijke momenten. Zij was in die tijd de enige persoon die ik echt in vertrouwen kon nemen en die mij altijd steunde. Nadat mijn depressieve gevoelens wegzakten, begonnen wij te kijken naar het echte probleem: mijn faalangst en lage zelfvertrouwen. Dit was echter moeilijker te behandelen door de weerstand die ik had en heb. Wij zijn vaak naar mijn innerlijke kind gaan kijken om er achter te komen wat zij toen miste om het vervolgens zelf te kunnen geven. De sessies hielpen mij ook erg en daarnaast gaf zij mij oliën om in spannende situaties rustig te kunnen blijven. Daarnaast kon ik altijd bij haar terecht als ik het even te moeilijk had, zowel telefonisch als fysiek. Als ik terugkijk op de tijd waarin wij samen hebben gewerkt, denk ik dat het een mooie tijd is geweest waarvan ik veel heb opgestoken en genoten. Ik leerde van haar om emoties niet weg te drukken maar ze te accepteren zoals ze zijn en van ze te leren. Daarnaast leerde ik van haar om vaker met het innerlijke kind in contact te komen, zodat je kan zien wat je nu tekort komt. Ik wil haar graag bedanken voor de leerzame en gezellige tijd.
– Anoniem
Ik ben bij Alev gekomen nadat ik van een vriendin haar verhaal hoorde en dacht dat is wat ik nodig heb. Ik heb veel geestelijke klachten, restverschijnselen na een hersenbloeding, en zie alles wit of zwart. Ik heb moeite met het loslaten van gedachten. Ook heb ik problemen van vroeger, met mijn dochter, mijn moeder, mijn gezin, het overlijden van mijn vader en het gemis. Om daar meer rust in te krijgen heeft Alev mij super geholpen met haar deskundige hulp. Ze was soms een beetje streng maar dat had ik ook wel nodig. Ze is gewoon super goed in haar werk en ik ben zeer blij dat ik de stap heb genomen om haar hulp te vragen bij mijn problemen. Ik merk nu dat ik na vier therapie sessies veel rustiger ben en rustiger reageer op dingen, op reacties en op gesprekken. Door technieken en therapiemethodes ben ik gisterochtend zelf naar de tandarts geweest en heb zonder in paniek te raken de behandeling van de mondhygiëniste doorstaan. Dank je wel, Alev, voor je hulp en steun.
– Anoniem
Het is een hele fijne manier van therapie. Ik werd warm ontvangen en er was een ontspannen sfeer. Alev was heel rustig waardoor ik me goed kon concentreren. Ik had het gevoel dat ik open kon zijn naar haar, en de momenten dat ik tegen barrières aanliep heeft ze me geholpen om deze omlaag te halen. Door haar begeleiding kon ik tot inzichten komen waar ik zelf niet bij was gekomen. Het heeft me heel erg geholpen om de banden met de mensen om me heen te versterken en verbeteren, en ook de band met mezelf heb ik kunnen versterken. Ik ben erg blij met haar begeleiding.
– Anoniem
Ik wil je vanuit mijn hart bedanken. Eerste keer dat ik bij je kwam was ik kilometers verwijderd van mijn hart. De sessies waren confronterend en heftig. Het maakte altijd veel los. Ik kon je altijd hierover bellen en je stelde mij altijd gerust. Nu vele sessies verder voel ik mijn hart en ben ik bewust van mezelf. Ik voel me steeds een vrijer mens. Dank je Alev
– Anoniem
Als ik terug kijk naar de tijd waarin ik samen heb gewerkt met Alev denk ik dat het een mooie tijd is geweest waarvan ik veel heb opgeschoten en genoten. Ik leerde van haar om emoties niet weg te drukken maar ze te accepteren zoals ze zijn en van ze te leren. Verder leerde ik ontspannen en de moeilijke momenten los te laten. Ik wil haar graag bedanken voor de leerzame en gezellige tijd!
– Dicle
Ik heb bij Alev een aantal hypnotherapie sessies gehad. Ik heb deze als heftig, maar zeer doeltreffend ervaren. Alev is zeer deskundig en kan zich ook zeer goed inleven in diverse situaties.
Ik ben Alev zeer dankbaar voor de sessies die ik bij haar heb gehad, ik voelde mezelf altijd veilig en welkom.
Dank je wel!
– Patrick
Ik heb veel geleerd van Alev, ben ook goed in gesprek gegaan met haar en ik vind dat ze dat erg goed gedaan heeft. Ze is erg empathisch en dat komt ook terug in haar behandelingen.
– Anoniem
Alev begeleidde mij door het schemerland van hypnose en ik ben haar daar heel dankbaar voor. Dankzij deze ervaring ben ik nu ook mijn beweegredenen, waarom ik wat doe en wat vind, beter gaan snappen.
– Elva
Ik ben op consult geweest bij Alev om te stoppen met roken. Ik ben samen met haar gaan graven naar waar de oorzaak zou liggen en hoe ik het beste kan stoppen. Ik heb 4 behandelingen gehad, waarbij zij mij onder hypnose heeft gebracht. Ik heb veel geleerd van Alev, ben ook goed in gesprek gegaan met haar en ik vind dat ze dat erg goed gedaan heeft. Ze is erg empatisch en dat komt ook terug in haar behandelingen.
– Anoniem
Voordat ik bij Alev kwam had ik erg last van mijn buik. Ik was depressief, zat aan de antidepressiva. Ik had ik al van alles geprobeerd, meerdere diëten, darmontspanners, probiotica en andere medicijnen. Niets hielp om de pijn te verlichten. Op het lijstje voor mensen met een prikkelbare darm syndroom stond ook hypnosetherapie. Zodoende ben ik bij Alev terecht gekomen. Na de eerste behandeling was er al een stuk verlichting in de buikpijn en dit gaf hoop. Ik heb veel geleerd van de hypnosesessies en ontspanningsoefeningen. Ik weet waar mijn valkuilen liggen en wat ik kan doen als ik weer in mijn oude patroon val. Ik heb door de sessies meer zelfvertrouwen gekregen, voel mij beter in mijn vel en heb dingen uit het verleden kunnen afsluiten. Daarnaast vind ik het fijn om bij Alev te komen. Ze stelt je op je gemak en weet heel goed weer ze mee bezig is.
– Anoniem

Submit Testimonial


Anything entered here will appear below the author (eg. Title, Company, etc.). Anything beginning with http:// will automatically be linked..