OVER ALEV

Waarom ik psychosociaal hypnotherapeut ben geworden?

Na jarenlang in de psychiatrie te hebben gewerkt ben ik in 2012 de 4-jarige opleiding tot hypnotherapeut bij Academie Hypnos gaan doen. Ik wilde meer betekenen voor mensen, en met name mensen in verbinding brengen met hun hart en gevoel. Daardoor werk ik nu ook veel vanuit mijn intuïtie en mijn eigen innerlijke wijsheid.

Na deze opleiding heb ik mij op vele manieren ontwikkeld. Ik heb mijzelf o.a. gespecialiseerd in systemisch werken, mindfulness en ademtherapie/breathwork. Door mijn leven heen ben ik ook door persoonlijke ervaringen in aanraking gekomen met het pad van zelfliefde. Zelf ben ik opgegroeid in een gezin met een moeder die uiteindelijk op te jonge leeftijd is overleden aan ms. In mijn kindertijd heb ik daardoor veel angst voor verlies en eenzaamheid ervaren. Mijn vader was hard bezig om zichzelf staande te houden. Door deze ervaring heb ik zelf veel innerlijk kindwerk gedaan door middel van hypnose.

Ik behandel mijn cliënten vanuit heel veel levenservaring en eigen proceswerk. Wat ook nog eens onderbouwd wordt door heel veel kennis.

Wat mij drijft

Na het behalen van mijn opleiding tot hypnotherapeut heb ik de keuze gemaakt om te kiezen voor gezonde zelfliefde en mijn huwelijk te beëindigen. Voordat ik deze keuze kon maken, heb ik heel veel aan mezelf gewerkt met hypnotherapie en familieopstellingen, in de hoop dat dit de ongezonde dynamiek in mijn relatie zou kunnen veranderen. Door deze persoonlijke ervaring heb ik me wederom enorm verdiept in ongezonde en toxische relatievormen. Zoals bijvoorbeeld co-dependency, kenmerken van narcisme, grenzen aangeven, verlating en bindingsangst.

Cliënten die zich bij mij aanmelden kan ik met allerlei methodes behandelen, en kunnen we in overleg een rode lijn voor jou uitstippelen. Het belangrijkste is dat je beseft dat ik werk met de intentie om je te brengen naar je hart.