Referenties

Ik heb bij Alev een aantal hypnotherapie sessies gehad. Ik heb deze al heftig, maar zeer doeltreffend ervaren. Alev is zeer deskundig en kan zich ook zeer goed inleven in diversen situaties.
Ik ben Alev zeer dankbaar voor de sessies die ik bij haar heb gehad, ik voelde mezelf altijd veilig en welkom.
Dank je wel!
– Patrick Scholten
Ik ben op consult geweest bij Alev om te stoppen met roken. Ik ben samen met haar gaan graven naar waar de oorzaak zou liggen en hoe ik het beste kan stoppen. Ik heb 4 behandelingen gehad, waarbij zij mij in hypnose heeft gebracht. Ik heb veel geleerd van Alev, ben ook goed in gesprek gegaan met haar en ik vind dat ze dat erg goed gedaan heeft. Ze is erg empatisch en dat komt ook terug in haar behandelingen.
– Anoniem
Ik stond vandaag stil bij wat er is gebeurd tijdens de sessie. Sindsdien heb ik geen last meer van mijn maag. Ik wilde je nogmaals bedanken.
– Anoniem
Alev begeleidde mij door het schemerland van hypnose en ik ben haar daar heel dankbaar voor. Dankzij deze ervaring ben ik nu ook mijn beweegredenen, waarom ik wat doe en wat vind, beter gaan snappen.
– Elva de Cock Buning

Submit Testimonial


Anything entered here will appear below the author (eg. Title, Company, etc.). Anything beginning with http:// will automatically be linked..